frank@fair bij Buurtkamer Corantijn OPEN


Buurtkamer Corantijn OPEN, een feestelijke tiendaagse voorafgaand aan het Festival Postjesbuurt.
De start is een Pitch-avond op donderdag 14 september vanaf 19 uur. Hier kan je kort kennis maken met veel van de activiteiten uit de Buurtkamer.

frank@fair neemt heerlijke fairtrade producten mee om te proeven, zoals het bananenbier en palmnoot bier van Mongozo. Verder appel/limoensap en dadels. Als hartige hapjes zijn er o.a. chutneys uit Swaziland. Een vrouwencoöperatie maakt de chutneys van de fruitoogst van lokale boeren kleine boeren – zoveel mogelijk van biologische teelt. Een bijzonder samenwerkingsproject en een kwalitatief hoogstaand product!
Je kunt de producten van frank@fair ter plekke kopen of via de website bestellen .

Woensdag 20 september is frank@fair er al weer, nu met een fairtrade theeproeverij , tussen 14.00 – 15.30 u.

En op donderdag 21 september wordt het helemaal gezellig in de Buurtkamer, want tijdens de maandelijkse Buurtborrel vanaf 17.00 uur is er een fairtrade wijnproeverij van frank@fair. Kom op tijd, want De Buurtkamer sluit om 20 uur. De geproefde wijnen kun je direct kopen of bestellen.

Op zaterdag 23 september sluiten we deze mooie periode af door Burendag te vieren met het Festival Postjesbuurt. Maak een rondje langs de verschillende activiteiten in de buurt, en kom ook langs bij de Buurtmarkt in de Buurtkamer! Daar staat o.a. frank@fair met een keuze uit al haar producten, niet alleen eten & drinken, maar ook bed- en badlinnen van Yumeko, streelzacht, superkwaliteit, biologisch en fairtrade katoen uit India! Hoeslakens, dekbedovertrekken, badjassen en kussens. Desgewenst met advies over de beste prouctkeuze voor een ongestiirde nachtrust.

 

comments