Afscheid frank@fair van de Jan Evertsenstraat


Een uitnodiging aan alle klanten van frank @ fair!

Kom langs op woensdag 13 juli – van 12.00 tot 18.00 uur – voor een partijtje tussen de verhuisdozen.
Er zijn lekkere hapjes & sapjes en een bijzondere wijnproeverij.

Iedereen is welkom, dus neem gerust iemand mee. En uiteraard kun je nog boodschappen doen – zolang de voorraad strekt…..

 

Het nieuws gaat al rond:  frank @ fair in de Jan Evertsenstraat gaat sluiten.

De huur is opgezegd door de Jan Eef en TOON.
Ik  vind het jammer dat ik jullie niet langer mijn assortiment met mooie en lekkere fairtrade (en vaak biologische) producten in de winkel kan verkopen. De inspirerende & interessante gesprekken die ik met velen van jullie had, zal ik missen.
Mijn dank voor de trouwe & enthousiaste klandizie. Ik hoop dat je klant wilt blijven, want……

Het goede nieuws is dat frank @ fair niet ophoudt met bestaan!!
Amsterdammers kunnen nu  al via de website  producten online bestellen. Deze service wordt zelfs uitgebreid. Ik kan nu ook overdag langskomen. Handig o.a. voor bedrijven. Bezorgen doe ik zoveel mogelijk op de fiets. Duurzamer kan niet!
Ook wordt de bezorgservice in de komende maanden omgebouwd naar een complete webwinkel, zodat mensen buiten de stad ook producten kunnen bestellen.
Telefoonnummer, e-mail- en website adres blijven hetzelfde.

comments